Maak contact met anderen tijdens de wereldmaaltijden

Wereldmaaltijden

WIJZ Welzijn organiseert wereldmaaltijden op zondag

Hoeveel tijd hebben we eigenlijk nog voor onszelf en elkaar? Echt in contact komen met een ander wordt steeds lastiger in onze haastige maatschappij. Het is niet meer vanzelfsprekend om mensen te ontmoeten en te leren kennen. Wil je meer contact met mensen uit je wijk, straat, mensen met eenzelfde hobby, iemand waar je gelijkgestemde activiteiten mee kunt doen of gewoon een goed gesprek mee kunt hebben?  

Maak eens een pas op de plaats en schuif gezellig aan voor een wereldmaaltijd. Maak kennis met elkaar en met de maker(s) van het gerecht. Elke maand is er een maaltijd uit een ander land. Er is plek voor maximaal 25 gasten, kinderen zijn ook welkom om mee te komen.

Een maaltijd van twee gangen kost € 5,00 (€ 3,00 voor kinderen tot 8 jaar) inclusief koffie, thee en water. Andere consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden vooraf verplicht via wereldmaaltijdenraalte@gmail.com

Data 2019

Zondagen 22 september, 27 oktober, 24 november en 22 december van 17.00 tot 20.00 uur.

Meer informatie bij Tamara van der Zee: t.vanderzee@wijz.nu 06-5396 2131.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties