Over ons

Kracht van Raalte (Kr8vanRaalte)

Sallanders staan er om bekend dat ze graag iets voor elkaar betekenen. Hier helpen we elkaar verder. Dat is ook de gedachte achter Kracht van Raalte. Samen zorgen we ervoor dat iedereen zo lang mogelijk mee kan doen in de samenleving. Goede hulp gaat verder dan alleen een korte termijn oplossing, onbeperkt deel uitmaken van de samenleving, dat is ons doel! In deze animatie leggen we de Kracht van Raalte verder uit.

Deze website is van en voor iedereen die de kracht van Raalte kan gebruiken.  

Hebt u vragen over meedoen in de samenleving? Dan kunt u die stellen aan de kernteams. Kernteams bestaan uit organisaties en partijen die actief zijn in hun dorp. Op de pagina van ‘uw’ dorp ziet u met welke vragen u bij uw kernteam kunt aankloppen.

Nieuws

Wilt u nieuws aanleveren voor deze website? 

Agenda items

Organiseert u een activiteit die bijdraagt aan de Kr8vanRaalte? Laat het aan ons weten door het activiteitenformulier in te vullen en wij zorgen ervoor dat het bericht geplaatst wordt.

Nieuwsbrief

Een paar keer per jaar versturen wij een nieuwsbrief die met name interessant is voor professionals die werken binnen de KR8 van Raalte: aanmelden voor de nieuwsbrief KR8 van Raalte.